Riethorst04

Naast het gebouw ligt een klein zandveldje met een eigen kampvuurkuil. Door de bomenhaag heb je uitzicht over een groot bollenveld. 's avonds is de kampvuurkuil een fijne plek om met de groep nog even na te praten over de dag of een lied te zingen. Vanuit de keuken heb je zicht op de kampvuurkuil.

Klik op de foto's om ze beter te bekijken.

DSC 2407b

In het gebouw zijn twee gescheiden sanitaire ruimtes. Degene die je op deze foto ziet heeft twee toiletten, een douche en twee wasbakken met spiegels. De andere ruimte is ruimer en daardoor rolstoeltoegankelijk en bevat een douche, wasbak, douche en een wastafel.

DSC 2405

Tweede natte groep

De tweede natte groep is meer ingedeeld als een badkamer. Op de foto zie je het voorhalletje met een brede wasbak. Achter een schuifdeur bevindt zich een ruimte met een toillet, douche en wastafel.

DSC 2407z

Eerste natte groep

In het gebouw zijn twee natte groepen. Op deze foto zie je de linker van de twee. Twee toiletten, een douche en twee brede wasbakken met spiegels en koud stromend water.

DSC 2395

Leidingkamer

De kleinste ruimte in het gebouw is de leidingkamer. Geschikt om even rustig te kunnen overleggen buiten de drukte van het kamp. Eventueel kunnen hier ook een paar mensen slapen. De tafels en banken op de foto zijn ook beschikbaar en bieden plaats voor 30 personen.

DSC 2393

Twee grote ruimtes

In het gebouw verhuren we de begane grond, wat het geschikt maakt voor maximaal 30 personen. Naast het sanitair en een keuken zijn hier drie algemene ruimtes te vinden. Een kleinere leidingkamer en twee grotere ruimtes die bruikbaar zijn als slaap- en/of eetzaal. De ene heeft openslaande deuren richting de kampvuurkuil. De andere kijkt uit over een bollenveld.

DSC 2394
DSC 2384